fbpx

Revalidatie

Bij Leef worden veel mensen, waaronder ook (top-)sporters, geholpen met hun revalidatie. Het revalideren is in principe altijd onder toezicht bij een specialistische arts, maar met behulp van sportoefeningen en vooral ook triggerpoint massages, kan men bij Leef ook zeer veel bereiken.

Ervaring met revalidatie

Bert Woning heeft veel ervaring met revalidatie. Hij heeft een aantal bekende sporters al geholpen. Zo heeft hij bijvoorbeeld eens een aantal maanden stage gelopen bij FC Heerenveen. Momenteel helpt hij de voetballers van vv DOSKampen bij hun revalidatie, indien dat onverhoopt nodig is.

Topmassage

Ook voor niet (top)sporters kan bijvoorbeeld een specifieke sport- of triggerpoint massage zeer goed werken. Bij bijzondere lichamelijke oorzaken, indien mensen echt moeten revalideren, wordt veelal de indicatie gedaan door de specialisten van Veel Beter Almere. Deze praktijk, dat zeer goed aangeschreven staat in Nederland, verwijst daarna door naar Bert Woning voor de nabehandeling.

Wil je meer weten over revalidatie bij Leef?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons. Kom hiervoor gewoon langs bij Leef of meld je via telefoon 038- 33 88 886.

Eén reactie op “Revalidatie

  1. Marcel Diender

    Mijn zoon Marc heeft al enkele jaren last van chronische pijn in zijn beide enkels. We hebben van alles geprobeerd om hier van af te komen; specialisten geraadpleegd, fysiotherapeuten ingeschakeld etc. Uiteindelijk was het eindoordeel: Marc kan het beste stoppen met voetballen en de komende 3 jaar maar aanzien hoe het zich ontwikkelt. Dit i.v.m. de groei die zijn lichaam doormaakt. Voor ons een moeilijk te accepteren oordeel. En dat was het ook voor Bert Woning van Leef. Hij wilde Marc helpen en zag samen met Veel Beter Almere kansen om Marc van de pijn af te helpen. Bert is nu enkele maanden met Marc aan de slag: 4 keer in de week krijgt Marc triggerpoint massage; doet rek en strekoefeningen en zal uiteindelijk volgens verwachting weer kunnen sporten onder normale belasting. Bert heeft inmiddels de pijn eruit gekregen en Marc kan nu rustig zijn enkels weer gaan belasten. We hebben er dankzij Bert weer alle vertrouwen in dat Marc over een tijdje weer kan sporten. Ook voor een goede revalidatie kun je dus zeker bij Leef terecht!

    Marcel Diender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *